English
 
  Početna > Događaji >Klikni ka Evropi > Bezbedna deca na Internetu
       
 
Klikni ka Evropi
Radionica: Standardi kvaliteta u IT edukaciji
Međunarodna konferencija
Pametan klik - Bezbedna deca na Internetu
Bezbedna deca logo
Onlajn nedelja
Tim snova
eMreža
Studijske posete
Resursi

 

Partner:

 

 

 

U okviru projekta "Jačanje dijaloga između civilnog društva Srbije i EU" koji
finansira Evropska unija, a vodi Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji

 

 

Safer Internet Day 2011

 
samo po ian.org.rs  
 
po celom web-u
 
.

 

 

 

Pametan klik za bezbednost dece na Internetu

www.PametanKlik.rs

Osmi februar 2011. godine je Međunarodni dan bezbednosti na Internetu . Povodom ovog dana, a u sklopu IAN-ovog projekta Klikni ka Evropi sprovodimo kampanju posvećenu povećanju bezbednosti dece na Internetu.

U okviru kampanje IAN u saradnji sa Kancelarijom za mlade opštine Zvezdara je organizovao forum teatar - interaktivnu predstavu pod nazivom Pametan klik. Predstavom, koju su spremili deca i mladi za svoje vršnjake, ima za cilj da ukaže da kroz nepregledan svemir znanja, zabave, igara koji pruža Internet, treba putovati pametno i sačuvati se od zamki koje postoje na svakom putu do neistraženih galaksija. Deca i tinejdžeri će kroz učešće predstavi razumeti bolje da, kao i u stvarnom svetu, i na Internetu ima nedobronamernih i opasnih ljudi od kojih se treba zaštititi.

 

Forum teatar za učenike osnovnih i srednjih škola je održan 7. i 10 februara 2011. u velikoj sali MZ LIPOV LAD. Treća predstava je organizovana u saradnji sa Crvenim krstom opštine Palilula u Školi za osnovno obrazovanje odraslih "Braća Stamenković". 

Pogledajte fotografije sa predstava.

Draga deco i dragi roditelji, posetite naš www.pametanklik.rs i pogledajte kako da Internet bude fantastičan izvor znanja i zabave za decu, a da pri tome bezbednost dece bude maksimalno osigurana.

I ne zaboravite: uz PAMETAN KLIK, mogućnosti i korist prevazilaze rizike korišćenja Interneta!

 


Početna
| O nama | Odseci | Publikacije | Događaji | Kontakt

IAN Međunarodna mreža pomoći, Admirala Geprata 10, 11000 Beograd, 011/ 7617 197 i 011/ 7617 205,

Sva autorska prava su zaštićena © 2007 Međunarodna mreža pomoći, Beograd, Srbija
Dok drugačije nije označeno, celokupan sadržaj koji se pojavljuje na ovoj Internet prezentaciji je zaštićen autorskim pravima koja pripadaju IAN Međunarodnoj mreži pomoći. Nije dozvoljeno korišćenje logoa, imena, tekstova i slika sa ovog sajta, ukoliko ne postoji prethodno pisano ovlašćenje od IAN Međunarodne mreže pomoći.

Pocetna strana