O projektu Specijalni događaji
 
 

 Projekat finansira Evropska komisija kroz program Evropski instrument za demokratiju i ljudska prava (EIDHR)


Projekat sufinansira Dobrotvorni fond Ujedinjenih nacija za žrtve torture (UNVFVT)

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading

 

 
Aktuelnosti:
 
26. jun 2011. Međunarodni dan borbe protiv torture

24. jun 2011. godine

IAN I CZKD vas pozivaju na umetnički događaj i okrugli sto povodom obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv torture pod sloganom "Svet bez torture"

 

26. jun 2010. Međunarodni dan podrške žrtvama torture

jun 2010. godine

Centralna tema IAN-ove kampanje povodom obeležavanja Međunarodnog dana podrške žrtvama torture u 2010. godini bio je Opcioni protokol uz Konvenciju protiv torture (OPCAT) i obaveza koju je država Srbija preuzela njegovim ratifikovanjem - da odredi ili uvede jedan ili više nezavisnih nacionalnih mehanizama za prevenciju torture. IAN je organizovao nekoliko događaja u sklopu kampanje

26. jun 2009. Obeležen Dan podrške žrtvama torture u Centrima u BiH

26. jun 2009. godine

U sklopu projekta, novoosnovani Centri za rehabilitaciju žrtava torture u Trebinju i Milićima su povodom 26. juna, Međunarodnog dana podrške žrtvama torture, organizovali basket turnir i takmičenje u crtanju za decu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta na temu Zajedno protiv torture .

Međunarodni dan podrške žrtvama torture, 2009

24. - 26. jun 2009. godine

Kampanjom ZAJEDNO PROTIV TORTURE IAN je ove godine obeležio 26. jun, Međunarodnog dana UN za podršku žrtvama torture. U sklopu kampanje organizovan je niz zanimljivih događaja.

 

 

 

 
Ova web prezentacija sačinjena je uz finansijsku pomoć Evropske unije.
Za sadržinu ove web prezentacije odgovoran je isključivo IAN i ni pod kakvim okolnostima se ne može smatrati da odražava stavove Evropske unije.
 
 


O projektu | Partneri | Usluge za korisnike | Edukacije | Specijalni događaji | Linkovi | Kontakt

IAN Međunarodna mreža pomoći, Admirala Geprata 10, 11000 Beograd, 011/ 7617 197 i 011/ 7617 205,

Sva autorska prava su zaštićena © 2007 Međunarodna mreža pomoći, Beograd, Srbija
Dok drugačije nije označeno, celokupan sadržaj koji se pojavljuje na ovoj Internet prezentaciji je zaštićen autorskim pravima koja pripadaju IAN Međunarodnoj mreži pomoći. Nije dozvoljeno korišćenje logoa, imena, tekstova i slika sa ovog sajta, ukoliko ne postoji prethodno pisano ovlašćenje od IAN Međunarodne mreže pomoći.