SHL
  Početna > Ostavi drugačiji otisak na svet > Resocijalizacija > Održan fudbalski turnir Daj gol za budućnost
       
 
Ostavi drugačiji otisak na svet
Profesionalno osnaživanje
Psihološka podrška
Resocijalizacija
   
Konferencije i okrugli stolovi

 

 
samo po ian.org.rs  
 
po celom web-u
 
.

 

 

 

 

Ostavi drugačiji otisak na svet

Održan fudbalski turnir Daj gol za budućnost

Kao deo projekta Ostavi drugačiji otisak na svet IAN je organizovao fudbalski turnir Daj gol za budućnost uz podršku nemačke fondacije Schüler Helfen Leben. Takmičila su se deca i mladi koji učestvuju u projektu usmerenom na razvijanje pozitivnih oblika ponašanja i resocijalizacije. Turnir je održan 19. maja na terenima Sportskog centra Olimp Zvezdara.

turnir


Turnir je otvorila Megumi Harker članica Međunarodnog kluba žena, koji je svojom donacijom omogućio da sva deca koja učestvuju u turniru dobiju patike.
Učesnici su bili podeljeni u šest ekipa. Svaki tim je imao svoju boju dresa. Ekipe sa najvećim brojem bodova u kvalifikacijama borile su se za prva tri mesta. Za najbolje bile su pripremljene nagrade. Treće mesto osvojila je ekipa u žutim majicama i osvojili su vaučere u Mc Donalds-u. Borba za prvo mesto je bila neizvesna do same završnice. Na kraju ,drugo mesto je osvojila ekipa u zelenim majicama. Kao nagradu su dobili USB narukvice. Pobednik turnira je plavi tim koji nije izgubio ni jednu utakmicu na turniru te je zasluženo osvojio prvu nagradu -MP4 plejer.

Tournament   Tournament

 


Na pauzama između utakmica publiku je zabavljala plesna škola Salsa Familia uz čije taktove su svi  igrali. Deca su kroz igru pokazala sportski duh i fer igru.

Pogledajte fotografije sa turnira ovde

 

 

 

 


Početna
| O nama | Odseci | Publikacije | Događaji | Kontakt

IAN Međunarodna mreža pomoći, Admirala Geprata 10, 11000 Beograd, 011/ 7617 197 i 011/ 7617 205,

Sva autorska prava su zaštićena © 2007 Međunarodna mreža pomoći, Beograd, Srbija
Dok drugačije nije označeno, celokupan sadržaj koji se pojavljuje na ovoj Internet prezentaciji je zaštićen autorskim pravima koja pripadaju IAN Međunarodnoj mreži pomoći. Nije dozvoljeno korišćenje logoa, imena, tekstova i slika sa ovog sajta, ukoliko ne postoji prethodno pisano ovlašćenje od IAN Međunarodne mreže pomoći.

Pocetna strana