English Français
 
  Početna > Događaji > Sastanak budnosti
       
 

 

 

 
samo po ian.org.rs  
 
po celom web-u
 
.

 

 

 

SASTANAK BUDNOSTI
20. mart 2003


pogledajte više fotografija

U okviru programa "Promocija pluralizma kroz osnaživanje nevladinih organizacija i civilnog društva u Srbiji" koji se realizuje pod pokroviteljstvom Evropske komisije i Odeljenja za međunarodni razvoj i saradnju Hellenic Aid, IAN - Međunarodna mreža pomoći u saradnji sa Evropskom perspektivom organizovala je drugi po redu sastanak budnosti pod nazivom: Promocija dobrovoljnog povratka i trajnih rešenja za raseljena lica iz perspektive ljudskih prava i uloga civilnog društva u tom procesu.

 

 
Sastanak budnosti održan je u četvrtak, 20. marta 2003. godine i okupio je predstavnike lokalnih i međunarodnih NVO, UN agencija, međuvladinih organizacija, nadležnih državnih tela, kao i predstavnike raseljenih lica i povratnika.
Na sastanku su govorili: predstavnica UNHCHR-a Maja Lazić, predstavnik UNHCR-a Mathijs le Rutte, predstavnica Koordinacionog centra za KiM Ljiljana Beloš, predstavnik UN Kancelarije za koordinaciju humanitarnih pitanja (OCHA) Alex Todorović, pomoćnik komesara za izbeglice Republike Srbije Dejan Keserović, Elina Multanen iz NVO Grupa 484, Nenad Stojanović iz NVO Protecta iz Niša, Igor Radonjić, predstavnik Americkog komiteta za izbeglice (ARC), Žarko Redžić iz NVO Opstanak i povratak iz Štrpca na Kosovu, Kejs Vibering iz organizacije Pax Christi iz Prizrena i Aleksandar Grković iz Udruženja raseljenih lica Jug iz Kraljeva.

 

 


Početna
| O nama | Odseci | Publikacije | Događaji | Kontakt

IAN Međunarodna mreža pomoći, Admirala Geprata 10, 11000 Beograd, 011/ 7617 197 i 011/ 7617 205,

Sva autorska prava su zaštićena © 2007 Međunarodna mreža pomoći, Beograd, Srbija
Dok drugačije nije označeno, celokupan sadržaj koji se pojavljuje na ovoj Internet prezentaciji je zaštićen autorskim pravima koja pripadaju IAN Međunarodnoj mreži pomoći. Nije dozvoljeno korišćenje logoa, imena, tekstova i slika sa ovog sajta, ukoliko ne postoji prethodno pisano ovlašćenje od IAN Međunarodne mreže pomoći.

Pocetna strana