English Français
 
  Početna > Događaji > Osnaživanje žena kroz tehnologiju
       
 

IWC logo

Projekat podržava
IWC Međunarodni klub žena

 
samo po ian.org.rs  
 
po celom web-u
 
.

 

 

 

Osnaživanje žena kroz tehnologiju
9. jun 2014. godine

U cilju smanjenja digitalnog jaza u Srbiji i osnaživanju žena kroz ekonomsku, socijalnu, edukativnu i psihološku podršku, IAN Telecentar kontinuirano pruža IT obuku za žene. Po završetku tromesečne obuke i uspešno položenih 4 ECDL ispita, 9. juna 2014. godine 22 žene, samohrane majke i žene žrtve nasilja, stekle su ECDL Start sertifikat .Obuka je deo projekta “Osnaživanje žena kroz edukaciju I tehnologiju” koji je podržan od strane Međunarodnog kluba žena iz Beograda.  

Dodela sertifikata

Pored IT obuke polaznice su pohađale kurseve socijalnih veština i praktičnu obuku za administrativnu asistentkinju, sve u cilju poboljšanja njihove sposobnosti i zapošljivosti.
Polaznice će imati priliku da tokom jeseni pohađaju kurseve veb-dizajna i engleskog jezika.

dodela sertifikata  

dodela sertifikata

Više informacija i prijavljivanje za edukaciju dostupno je putem telefona 011 / 322-97-32 ili lično na adresi Đure Daničića 5, Beograd.

 

 


Početna
| O nama | Odseci | Publikacije | Događaji | Kontakt

IAN Međunarodna mreža pomoći, Ohridska 11 i Đure Daničića 5, 11000 Beograd,

Sva autorska prava su zaštićena © 2007 Međunarodna mreža pomoći, Beograd, Srbija
Dok drugačije nije označeno, celokupan sadržaj koji se pojavljuje na ovoj Internet prezentaciji je zaštićen autorskim pravima koja pripadaju IAN Međunarodnoj mreži pomoći. Nije dozvoljeno korišćenje logoa, imena, tekstova i slika sa ovog sajta, ukoliko ne postoji prethodno pisano ovlašćenje od IAN Međunarodne mreže pomoći.

Pocetna strana