English Français
 
  Početna > Događaji > Evropska mreža digitalne inkluzije Unite-IT
       
 

Projekat UniteIT je ko-finansiran od strane EU Life Long Learning Programa (Transverzalni programi - KA3-ICT Networks).

UniteIT logo

 
samo po ian.org.rs  
 
po celom web-u
 
.

 

 

 

Evropska mreža digitalne inkluzije Unite-IT
1. decembar 2014. godine

Ovim putem pozivamo sve organizacije koje u svom radu na bilo koji način koriste informaciono-komunikacione tehnologije za osnaživanje pripadnika ranjivih grupa u Srbiji da se priključe evropskoj mreži digitalne inkluzije UNITE-IT .

Glavni cilj UNITE-IT mreže je stvaranje onlajn zajednice u kojoj članovi razmenjuju svoje znanje i iskustvo u digitalnom opismenjavanju marginalizovanih grupa. Ovaj onlajn portal sadrži brojne informacije o događajima, projektima, iskustvima, resursima, dobrim praksama i politikama digitalne inkluzije u Evropi.

UNITE-IT baza najboljih praksi je dostupna svim korisnicima (registracija je besplatna), moguće joj je pristupiti i pretraživati je, i na taj način upoznati se sa uspešnim projektima i iskustvima iz drugih zemalja i obogaćivati rad sopstvene organizacije novim uspešnim metodama rada u oblasti digitalne odnosno socijalne inkluzije. Sadrži slučajeve, nastavni materijal, pristupe i metode na engleskom jeziku. Baza je posebno namenjena praktičarima, uključujući predavače, trenere, učenike, organizacije koje se bave edukacijom itd. Unite IT

Ukoliko odlučite da postanete član UNITE-IT mreže i razmenite neku od svojih dobrih praksi, možete ostvariti pravo učešće na sledećoj godišnjoj konferenciji Telecenter Europe mreže.

IAN Telecentar koji je deo konzorcijuma evropskog projekta UniteIT prikuplja i promoviše dobre prakse u primeni IKT-a u osnaživanju ranjivih grupa u Srbiji.

O projektu

UniteIT je projekat čiji je cilj širenje znanja, razvijanje novih strateških partnerstva, prevazilaženje digitalnog jaza i promovisanje digitalnih kompetencija u marginalizovanim grupama, a podržava ga Evropska unija kroz program Celoživotnog učenja (LLLP).

Dodatne informacije:

Za sve dodatne informacije molim vas obratite se Ivanu Stojiloviću, ,
IAN-Međunarodna mreža pomoći, Đure Daničića 5, Beograd, 011 3229 732.

 

 


Početna
| O nama | Odseci | Publikacije | Događaji | Kontakt

IAN Međunarodna mreža pomoći, Ohridska 11 i Đure Daničića 5, 11000 Beograd,

Sva autorska prava su zaštićena © 2007 Međunarodna mreža pomoći, Beograd, Srbija
Dok drugačije nije označeno, celokupan sadržaj koji se pojavljuje na ovoj Internet prezentaciji je zaštićen autorskim pravima koja pripadaju IAN Međunarodnoj mreži pomoći. Nije dozvoljeno korišćenje logoa, imena, tekstova i slika sa ovog sajta, ukoliko ne postoji prethodno pisano ovlašćenje od IAN Međunarodne mreže pomoći.

Pocetna strana