English Français
 
  Početna > Događaji > Novi besplatni kursevi računara
       
 

 

 

 
samo po ian.org.rs  
 
po celom web-u
 
.

 

 

 

Novi besplatni kursevi računara
16.januar 2009. godine


U toku 2009. godine, godine velike finansijske i ekonomske krize, IAN i Microsoft će kroz Majkrosoftov program Unlimited potentials ponuditi 750 besplatnih računarskih kurseva pre svega za nezaposlena lica. Pravo na besplatnu edukaciju u oblasti osnovnih računarskih programa (Windows, Word, Excel, Internet i e-mail, Access i Power Point) imaće i stanovnici koji pripadaju drugim osetljivim grupama kao što su izbegla i raseljena lica, žrtve torture, Romi, i drugi. Saradnja IAN-a i Microsoft-a traje uspešno već više od četiri godine, u okviru koje je realizovano preko 3000 besplatnih računarskih kurseva za 1232 osobe iz ugroženih grupa.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem telefona 011 7617 197 ili on-line. Kursevi se održavaju u savremeno opremljenoj učionici IAN-a u ulici Admirala Geprata 10, Beograd.

pogledajte više slika iz IT učionice

 

 


Početna
| O nama | Odseci | Publikacije | Događaji | Kontakt

IAN Međunarodna mreža pomoći, Admirala Geprata 10, 11000 Beograd, 011/ 7617 197 i 011/ 7617 205,

Sva autorska prava su zaštićena © 2007 Međunarodna mreža pomoći, Beograd, Srbija
Dok drugačije nije označeno, celokupan sadržaj koji se pojavljuje na ovoj Internet prezentaciji je zaštićen autorskim pravima koja pripadaju IAN Međunarodnoj mreži pomoći. Nije dozvoljeno korišćenje logoa, imena, tekstova i slika sa ovog sajta, ukoliko ne postoji prethodno pisano ovlašćenje od IAN Međunarodne mreže pomoći.

Pocetna strana