English Français
 
  Početna > Događaji > Koncert u Knez Mihajlovoj
       
 

 

 

 
samo po ian.org.rs  
 
po celom web-u
 
.

 

 

 

KONCERT U KNEZ MIHAJLOVOJ
1.avgust 2001.


pogledajte više fotografija

  U organizaciji IAN-a, Međunarodne mreže pomoći, 1. avgusta 2001. godine, u centralnoj beogradskoj ulici, održan je koncert muške i ženske pevačke grupe KUD Krajina.

 

Pre početka koncerta članovi KUD-a Krajina, obučeni u tradicionalnu dalmatinsku i ličku odeću, prošetali su glavnom beogradskom ulicom i tako najavili svoj nastup. Zbog toga, koncertu nisu prisustvovali samo izbeglice i oni koji vode poreklo iz tih krajeva već i Beograđani koji nisu imali priliku da do sada vide i čuju ove vrsne umetnike.
  Dok je KUD Krajina svojom pesmom vraćao sve svoje zemljake u neka lepša i srećnija vremena, predstavnici IAN-a su delili brošure POVRATAK U BOSNU I HERCEGOVINU i POVRATAK U HRVATSKU, kao i besplatne savete u vezi sa mogućnostima povratka. Koncertu je prisustvovalo oko 2000 ljudi.

 

 


Početna
| O nama | Odseci | Publikacije | Događaji | Kontakt

IAN Međunarodna mreža pomoći, Admirala Geprata 10, 11000 Beograd, 011/ 7617 197 i 011/ 7617 205,

Sva autorska prava su zaštićena © 2007 Međunarodna mreža pomoći, Beograd, Srbija
Dok drugačije nije označeno, celokupan sadržaj koji se pojavljuje na ovoj Internet prezentaciji je zaštićen autorskim pravima koja pripadaju IAN Međunarodnoj mreži pomoći. Nije dozvoljeno korišćenje logoa, imena, tekstova i slika sa ovog sajta, ukoliko ne postoji prethodno pisano ovlašćenje od IAN Međunarodne mreže pomoći.

Pocetna strana