English Français
 
  Početna > Događaji > 5za1
       
 

 

 

 
samo po ian.org.rs  
 
po celom web-u
 
.

 

 

 

AKCIJA 5za1
11. avgust 2008. godine


IAN Telecentar, škola računara i međunarodno ovlašćeni ECDL i ECDL Advanced testni centar koji su deo lokalne humanitarne organizacije IAN vas poziva da se uključite u akciju 5 za 1 .

Akcija je namenjena obezbeđivanju besplatnih kurseva računara za pripadnike osetljivih grupa u našem društvu (deca i mladi bez roditeljskog staranja, izbegli i raseljeni, žrtve torture, osobe sa invaliditetom).

Ukoliko Vaša kompanija uplati pohađanje najmanje 1 kursa računara ili engleskog jezika za petoro vaših zaposlenih u našoj školi, omogućićete da jedan pripadnik neke od osetljivih grupa pohađa kurs besplatno. Na ovaj način zaposleni u Vašoj kompaniji steći će znanje kako bi maksimalno iskoristili prednosti savremene računarske tehnologije i na taj način uvećati svoju, a time i produktivnost kompanije, a istovremeno dati doprinos borbi protiv siromaštva u lokalnoj zajednici na najefikasniji mogući način - kroz obrazovanje.

Uključivanje vaše kompanije u akciju biće promovisano kroz različite medijske aktivnosti IAN-a, a posebno na godišnjoj konferenciji za štampu IAN Telecentra.

Svi kursevi računara u IAN Telecentru sprovode se po važećim ECDL standardima, a uz polaganje odgovarajućih ispita moguće je dobiti međunarodni sertifikat priznat u više od 160 zemalja sveta - Evropsku kompjutersku vozačku dozvolu (ECDL). U Proteklih pet godina IAN Telecentar je obučio više od 2500 ljudi u osnovnim i naprednim kompjuterskim veštinama.

Rad IAN Telecentra podržava i Majkrosoft. U partnerstvu sa lokalnom kancelarijom Majkrosofta u Srbiji u protekle tri godine sprovode se besplatni kursevi za ugrožene grupe.

Pridružite se vodećim kompanijama u svetu koje teže da svom poslovanju dodaju i element društvene odgovornosti i podržite obrazovanje onih najsiromašnijih u zajednici.

Neka Vaša kompanija bude ne samo uspešna, već i društveno odgovorna!

Više informacija o akciji 5za1 možete dobiti na telefon 011/ 3617 197 (Ivan Stojilović) ili putem e-mejla .

Preuzmite flajer (PDF 3,1 MB)

 

 


Početna
| O nama | Odseci | Publikacije | Događaji | Kontakt

IAN Međunarodna mreža pomoći, Admirala Geprata 10, 11000 Beograd, 011/ 7617 197 i 011/ 7617 205,

Sva autorska prava su zaštićena © 2007 Međunarodna mreža pomoći, Beograd, Srbija
Dok drugačije nije označeno, celokupan sadržaj koji se pojavljuje na ovoj Internet prezentaciji je zaštićen autorskim pravima koja pripadaju IAN Međunarodnoj mreži pomoći. Nije dozvoljeno korišćenje logoa, imena, tekstova i slika sa ovog sajta, ukoliko ne postoji prethodno pisano ovlašćenje od IAN Međunarodne mreže pomoći.

Pocetna strana