English Français
 
  Početna > Događaji > Monitoring poseta psihijatrijskoj bolnici u Novom Kneževcu
       
 

 

 

 
samo po ian.org.rs  
 
po celom web-u
 
.

 

 

 

Monitoring poseta psihijatrijskoj bolnici u Novom Kneževcu
mart 2012. godine

Tim Nacionalnog mehanizma za prevenciju torture, zadužen za sistematsko praćenje stanja u psihijatrijskim ustanovama, obavio je dvodnevnu monitoring posetu specijalnoj psihijatrijskoj bolnici "Sveti Vračevi" u Novom Kneževcu, 29. i 30. marta 2012. Tim su činili predstavnici Zaštitnika građana, Pokrajinskog Ombudsmana, ekspertski tim i predstavnici Međunarodne mreže pomoći IAN.  

 

 

Tokom posete obavljen je detaljan obilazak svih odeljenja bolnice, obavljeni su razgovori sa direktorkom bolnice, zaposlenima i pacijentima, a sve u cilju utvrđivanja uslova u kojima se leče i borave pacijenti, kao i njihovog položaja u samoj instituciji.

U najkraćem mogućem roku, tim Nacionalnog mehanizma za prevenciju torture će o obavljenoj poseti sačiniti izveštaj i napisati preporuke upravi bolnice.

 

 


Početna
| O nama | Odseci | Publikacije | Događaji | Kontakt

IAN Međunarodna mreža pomoći, Admirala Geprata 10, 11000 Beograd, 011/ 7617 197 i 011/ 7617 205,

Sva autorska prava su zaštićena © 2007 Međunarodna mreža pomoći, Beograd, Srbija
Dok drugačije nije označeno, celokupan sadržaj koji se pojavljuje na ovoj Internet prezentaciji je zaštićen autorskim pravima koja pripadaju IAN Međunarodnoj mreži pomoći. Nije dozvoljeno korišćenje logoa, imena, tekstova i slika sa ovog sajta, ukoliko ne postoji prethodno pisano ovlašćenje od IAN Međunarodne mreže pomoći.

Pocetna strana