English Français
 
  Početna > Događaji > Svečana dodela sertifikata
       
 

 

 
samo po ian.org.rs  
 
po celom web-u
 
.

 

 

 

Svečana dodela sertifikata za samohrane majke i žene žrtve nasilja
16. decembar 2013. godine

Tokom ove godine u okviru projekta „Obrazovanjem do bolje zapošljivosti i bolje budućnosti" koji podržava Međunarodni klub žena više od 50 samohranih majki  pohađalo je različite kurseve i steklo nova korisna znanja.  Svečanoj dodeli sertifikata za poslednju grupu žena prisustvovale su i predstavnice IWCa podelile radost sa svim ženama koje su u toku ove godine usavršile moderne veštine i stekle znanja neophodna u savremenom poslovnom okruženju. Oksana Smerechuk, predsednica IWCa i Ann Pesic, članica Odbora IWC-a uručile su polaznicama ECDL sertifikate za stečene veštine rada na računaru kao i za kurseve socijalnih veština i engleskog jezika. Za najmlađe je organizovana i dodela novogodišnjih paketića.

dodela sertifikata

Ukupno 57 žena je pohađalo IT kurseve – 27 žena u Beogradu i 26 žena iz ženskog zatvora u Požarevcu. 22 polaznice su stekle ECDL start sertifikat. Polaznice su prepoznale poznavanje engleskog jezika kao uslov za pronalaženje posla. Njih 12 uspešno završava kurs engleskog jezika. 12 žena je pohađalo kurseve veb dizajna (WordPress, Photoshop i Dreamweaver).

dodela sertifikata

Pored ovoga, tokom projekta 21 polaznica je obučeno za obavljanje različitih administrativnih zadataka i za rad kao administrativnog asistenta.

Pogledajte galeriju sa dodele sertifikata ovde

Više informacija:

Za sve dodatne informacije molim vas obratite se Gordani Stankov Stojilović, ,
IAN-Međunarodna mreža pomoći, Đure Daničića 5, Beograd, 011 3229 732.

Pogledaje povezane vesti:

 

 


Početna
| O nama | Odseci | Publikacije | Događaji | Kontakt

IAN Međunarodna mreža pomoći, Admirala Geprata 10, 11000 Beograd, 011/ 7617 197 i 011/ 7617 205,

Sva autorska prava su zaštićena © 2007 Međunarodna mreža pomoći, Beograd, Srbija
Dok drugačije nije označeno, celokupan sadržaj koji se pojavljuje na ovoj Internet prezentaciji je zaštićen autorskim pravima koja pripadaju IAN Međunarodnoj mreži pomoći. Nije dozvoljeno korišćenje logoa, imena, tekstova i slika sa ovog sajta, ukoliko ne postoji prethodno pisano ovlašćenje od IAN Međunarodne mreže pomoći.

Pocetna strana