English Français
 
  Početna > Događaji > Onlajn nedelja 2013 > Utisci sa Onlajn nedelje 2013 > OŠ Vuk Karadžić, Crvenka
       
 

 

 
samo po ian.org.rs  
 
po celom web-u
 
.

 

 

 

Osnovna škola "Vuk Karadžić", Crvenka

Na časovima tehničkog i informatičkog obrazovanja i časovima informatike učenici su se uključivali preko brojača koji je bio postavljen na sajtu naše škole. Prvih deset minuta časa bilo je posvećeno ONLAJN NEDELJI i upoznavanju učenika sa ciljevima akcije. Nakon toga učenici su ispunjavali online anketu. Svi učenici uzrasta od petog do osmog razreda su rado prihvatali učešće, a preporuka nastavnika je bila da sve to prenesu roditeljima, komšijama, rođacima i uključe i njih. Koordinator akcije je bila nastavnica Jelena Kerekeš.

 
     
Na času odeljenskog starešine, učenici 6/3 su zajedničkim snagama napravili prezentaciju o elektronskom nasilju i bezbednoj upotrebi interneta i prezentovali je svojim drugarima iz 54 na sledećem ČOS-u. Učenici Milan Kozomora, Sava Marević i Jovana Stojanović su napravili tri veoma zanimljiva kratka đačka filmića na temu "Bezbednost dece na internetu". Zajedno smo uživali gledajući ih.
     
 
     
 
 

Pogledajte utiske iz drugih organizacija:

     

Pogledajte rezultate iz 2012., 2011. i 2010. godine

 

 


Početna
| O nama | Odseci | Publikacije | Događaji | Kontakt

IAN Međunarodna mreža pomoći, Admirala Geprata 10, 11000 Beograd, 011/ 7617 197 i 011/ 7617 205,

Sva autorska prava su zaštićena © 2007 Međunarodna mreža pomoći, Beograd, Srbija
Dok drugačije nije označeno, celokupan sadržaj koji se pojavljuje na ovoj Internet prezentaciji je zaštićen autorskim pravima koja pripadaju IAN Međunarodnoj mreži pomoći. Nije dozvoljeno korišćenje logoa, imena, tekstova i slika sa ovog sajta, ukoliko ne postoji prethodno pisano ovlašćenje od IAN Međunarodne mreže pomoći.

Pocetna strana