English Français
 
  Početna > Događaji > Onlajn nedelja 2013 > Propozicije za takmičenje
       
 

 

 
samo po ian.org.rs  
 
po celom web-u
 
.

 

 

 

Petočlana komisija je izabrala najbolje fotografije sa ovogodišnje kampanje Onlajn nedelja. Rezultati su sledeći:

NAJBOLJA FOTOGRAFIJA:

•  Prvo mesto sa 17 bodova i nagradu od 5.000 dinara je osvojila fotografija koju je poslala Marija Jovanović iz osnovne škole "Stevan Dukić"

Fotografija je nastala 22. marta 2013. Prvaci OŠ "Stevan Dukić" u Beogradu upoznaju se sa digitalnim kabinetom i ponašanjem na internetu i igraju logičke i matematičke igrice.

•  Drugo mesto sa 16 bodova i nagradu od 3.000 dinara je osvojila  fotografija koju je poslala Ljiljana Janićijević iz osnovne škole "Đura Jakšić"

Fotografija je nastala 22. marta 2013. u digitalnoj učionici OŠ "Đura Jakšić" u Kragujevcu.  Učenici IV/1 razreda, dovoljno IKT opismenjeni za svoj uzrast na časovima predmeta RAČUNARI uz učiteljicu, entuzijastu i zaljubljenika u IKT, podučavali su predškolce kako da bezbedno uđu na internet, pretražuju igrice, bojanke, dečje pesmice, video klipove.

•  Treće mesto sa 13 bodova i nagradu od 1.000 dinara je osvojila fotografija koju je poslao Toplica Petrović iz osnovne škole "Ljupče Nikolić"

Fotografija je nastala 21. marta 2013. u OŠ "Ljupče Nikolić" u Aleksincu. Za učenike I razreda učitelj Toplica i njegovi učenici (IV r.) organizovali su čas bezbednosti na internetu. U okviru časa učenici I razreda uključili su se u Onlajn nedelju 2013. Učenica I razreda je posle uspešnog pristupanja Onlajn nedelji 2013, sa oduševljenjem uzviknula: "Uspela sam!"

 

NAJBOLJI VIDEO ZAPIS:

Dobili smo samo jedan video zapis, koji je vrlo interesantan i zasluženo osvojio prvu nagradu u iznosu od 5.000 dinara, a poslao ga je Toplica Petrović iz osnovne škole "Ljupče Nikolić" (pogledajte na ovom linku).

 

     

 

 


Početna
| O nama | Odseci | Publikacije | Događaji | Kontakt

IAN Međunarodna mreža pomoći, Admirala Geprata 10, 11000 Beograd, 011/ 7617 197 i 011/ 7617 205,

Sva autorska prava su zaštićena © 2007 Međunarodna mreža pomoći, Beograd, Srbija
Dok drugačije nije označeno, celokupan sadržaj koji se pojavljuje na ovoj Internet prezentaciji je zaštićen autorskim pravima koja pripadaju IAN Međunarodnoj mreži pomoći. Nije dozvoljeno korišćenje logoa, imena, tekstova i slika sa ovog sajta, ukoliko ne postoji prethodno pisano ovlašćenje od IAN Međunarodne mreže pomoći.

Pocetna strana