English Français
 
  Početna > Događaji > Konferencija: Globalno mentalno zdravlje > Organizatori
       
 
Konferencija: Globalno mentalno zdravlje
Teme na konferenciji
Predavači na konferenciji

Prijava za konferenciju

O organizatorima

 

 

 
samo po ian.org.rs  
 
po celom web-u
 
.

 

 

 

Organizatori

 

 

IMHCN je međunarodna nevladina organizacija koju su osnovale organizacije koje se bave mentalnim zdravljem i pojedinci koji su razvili službe s dobrom praksom bavljenja mentalnim zdravljem, zasnovanu na celovitom sistemskom pristupu. Njeni članovi su stručnjaci, menadžeri, korisnici i osobe koje utiču na formiranje javnog mnjenja, a aktivni su u različitim zemljama.

Svrha Mreže je povezivanje mesta gde su uspešno razvijene kvalitetne službe za zaštitu mentalnog zdravlja s mestima gde je u toku proces implementacije. Na osnovu saradnje i stalnog učenja, organizacije i pojedinci mogu da koriste međusobna iskustva.

Naša vizija je svet u kome se poštuju i cene razlike među ljudima, što bi omogućilo da osobe koji imaju probleme u domenu mentalnog zdravlja, uz odgovarajuću podršku, vode ispunjene i produktivne živote, koriste svoje snage za doprinos i obogaćenje našeg društva kao punopravni građani.

Misija IMHCN-a je da prikupi od svojih članova i razume iskustva i znanja o dobroj praksi zaštite mentalnog zdravlja u zajednici, a zatim da taj bogati resurs podeli s drugima. Mi se takođe bavimo promovisanjem i zalaganjem za prava osoba s problemima u oblasti mentalnog zdravlja.

IAN - Međunarodna mreža pomoći kao deo IMHCN deli misiju i viziju Mreže i kroz ostvarenje svojih aktivnosti u regionu aktivno doprinosi promociji mentalnog zdravlja i zaštiti ljudskih prava.

Misija IANa je da podržava osobe čija se ljudska prava krše i druge marginalizovane i ranjive grupe da razviju svoje potencijale za život u miru dostojan čoveka.

 

 


Početna
| O nama | Odseci | Publikacije | Događaji | Kontakt

IAN Međunarodna mreža pomoći, Admirala Geprata 10, 11000 Beograd, 011/ 7617 197 i 011/ 7617 205,

Sva autorska prava su zaštićena © 2007 Međunarodna mreža pomoći, Beograd, Srbija
Dok drugačije nije označeno, celokupan sadržaj koji se pojavljuje na ovoj Internet prezentaciji je zaštićen autorskim pravima koja pripadaju IAN Međunarodnoj mreži pomoći. Nije dozvoljeno korišćenje logoa, imena, tekstova i slika sa ovog sajta, ukoliko ne postoji prethodno pisano ovlašćenje od IAN Međunarodne mreže pomoći.

Pocetna strana